Het wagenpark van zware bedrijfsvoertuigen groeit gestaag. Er rijden miljoenen zware en lichte bedrijfsvoertuigen in de EU rond. Bedrijfsvoertuigen hebben vaak dezelfde pijnpunten als personenauto’s, maar ze hebben specifieke producten nodig omdat hun behoeften qua volume verschillend zijn. Wynn’s heeft een speciaal assortiment additieven voor zware bedrijfsvoertuigen ontwikkeld. Met dit nieuwe assortiment pakt Wynn’s concrete problemen aan, zoals injectorvervuiling, DPF-regeneratie die een hoog brandstofverbruik veroorzaakt, uitval van gevoelige NOx-sensoren, thermische inefficiëntie door vervuiling van het koelsysteem, lekkages, olievervuiling en verhoogd olieverbruik, inefficiënte AdBlue-systemen, overmatige uitlaatemissies, enz.

Wynn’s heeft een speciaal assortiment additieven voor zware bedrijfsvoertuigen ontwikkeld. Met dit nieuwe assortiment pakt Wynn’s concrete problemen aan, zoals injectorvervuiling, DPF-regeneratie die een hoog brandstofverbruik veroorzaakt, uitval van gevoelige NOx-sensoren, thermische inefficiëntie door vervuiling van het koelsysteem, lekkages, olievervuiling en verhoogd olieverbruik, inefficiënte AdBlue-systemen, overmatige uitlaatemissies, enz.

Voor bedrijven die afhankelijk zijn van bedrijfsvoertuigen, is het belangrijk om:

  • Stilstand te vermijden (elke minuut dat een vrachtwagen niet rijdt, kost geld)
  • Dure herstellingen te voorkomen door middel van chemische oplossingen in plaats van dure onderdelen en werkuren.
  • Te voorkomen dat er voor één behandeling verschillende flesjes nodig zijn (en dat voor elk apart de juiste hoeveelheid moet worden berekend)

Om ervoor te zorgen dat de motoren blijven draaien zoals bedoeld, is het van cruciaal belang om doorlopend onderhoud uit te voeren om problemen te voorkomen die worden veroorzaakt door interne verbranding. Wynn’s assortiment additieven voor bedrijfsvoertuigen bestaat uit probleemoplossers en onderhoudsoplossingen die leiden tot snelle en efficiënte resultaten.

ONTDEK NU DE NIEUWE PRODUCTEN:

ADDITIEVEN DIESEL:

ADDITIEVEN OLIE:

ADDITIEVEN KOELVLOEISTOF: