Uw expert in additieven

Snelle, effectieve en kostenefficiënte oplossingen voor elk voertuig

De juiste oplossing voor het juiste voertuig

Bekijk de tips van onze experts

Vind een verkooppunt in uw buurt

Over ons

Een succesverhaal sinds 1939

Het verhaal begon in 1939 toen Chestien Wynn, een man met een passie voor chemie, een formule ontwikkelde om wrijving tussen metalen onderdelen te voorkomen. Nu, meer dan 80 jaar later, is Wynn’s uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf dat voertuigoplossingen biedt voor brandstof, olie, koelvloeistof, desinfectie en reiniging.

Wynn’s additieven zijn een professioneel alternatief voor mechanische reparaties.

Wat onze klanten zeggen

Pes Was vorig jaar naar de keuring gereden. Rode kaart wegens uitstoot. 3.5 (maximale is 3.0 voor mijn wagen).
Dan wat km's op hoge toeren gereden op de autostrade en herkeuring: 2.4.
Dit jaar een 70km op voorhand het product in mijn brandstoftank gegoten en dan naar de keuring. Uitstoot: 0.07... Zegt genoeg :-)
Meemet
Cedric Doet wat het moet doen, werkt zelfs beter dan gehoopt. Nog nooit zo een goede emissieresultaten gehad - echt topproduct. Cedric79 Corstje Voldoet aan verwachting, goede kwaliteit, handig in gebruik, ik ben enthousiast!
Corstje
R.Kremer Top product! Na de winter stationair problemen, na 80 km te hebben gereden probleem volledig opgelost! R. Kremer Elzenga Dit middel gekocht omdat de auto niet aan de uitstootnormen van de APK voldeed. Na het gebruik en een lang stuk hard rijden reed de motor schoner en zuiniger. APK werd daarna wel gehaald. Door het nieuwe rijden vervuild het systeem en deze elixer heeft goed gewerkt. Aanrader! Elzenga Alexey Firsanov Prima prijs, kwaliteit. Fuel System Cleaner heeft gedaan wat het moest doen. Het stotteren bij koude motor is voorbij en de motor loopt soepeler. A. Kooren

Nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws, tips en technische informatie direct in uw mailbox.