PRE-EMISSION TEST TREATMENT

Wynn’s snelste behandeling om emissies te verlagen vóór de APK. Nu met geld-terug garantie*!
  • Speciale formule om te kunnen beantwoorden aan de nieuwe EU-emissienormen
  • Vermindert uitlaatemissies en roet
  • Vermindert zwarte rook

NIEUWE EMISSIETEST

Bij de APK/autokeuring worden nu grenswaarden van de voertuigfabrikanten gebruikt, om te bepalen, hoe hoog de emissieuitstoot van een voertuig mag zijn. De emissiewaarden van de fabrikanten kunnen tot 85% lager liggen dan de standaard limieten. Sinds de invoer van de nieuwe emissienormen is het aantal voertuigen gestegen, dat na de emissietest afgekeurd wordt.

PROBLEEM

Geblokkeerde injectoren en gecontamineerde uitlaatnabehandelingssystemen verhogen emissies en zwarte rook en verlagen de motorprestatie.

OPLOSSING

Wynn’s Diesel/Petrol Pre-Emission Test Treatment is een sterke & speciaal geformuleerde behandeling om te kunnen beantwoorden aan de nieuwe emissienormen. De producten bevatten 4 specifieke elementen, die emissies verminderen. De sterk geconcentreerde formule reinigt het ganse brandstofsysteem, herstelt de verbrandingsefficiëntie en vermindert zwarte uitlaatrook en uitlaatemissies.

GELD-TERUG GARANTIE: GEGARANDEERD GESLAAGDE EMISSIETEST

Indien het voertuig bij de autokeuring wordt afgekeurd door te hoge uitlaatemissies, dan kan u de prijs van de gebruikte fles Wynn’s Pre-Emission Test Treatment terugvragen.*

*Volledige voorwarden zie kaartje aan de fles. Wynn’s vergoedt de kosten van zijn Wynn’s Diesel/Petrol Pre-Emission Test Treatment indien het voertuig bij het eerste bezoek door de autokeuring afgekeurd wordt voor te hoge uitlaatemissies en op voorwaarde dat het product in overeenstemming met de productinstructies is gebruikt.