Wynn’s Racing

Wynn's gaat van start op de 24 uur race van Le Mans

Ter gelegenheid van hun 80-jarig jubileum sponsort Wynn’s de No. 85 Wynn’s/Keating Motorsports Ford GT tijdens de 24 uur race van Le Mans van 15 t.e.m. 16 juni.

Volg Wynn’s Racing: www.wynnsracing.com

Wynn’s racing

Follow the wynning team

Voor het 80-jarig jubileum is Wynn’s terug op het circuit! Volg ons op www.wynnsracing.com

80 jaar Wynn’s

Wij vieren ons jubileum

Gedurende 80 jaar ontwikkelt Wynn’s additieven om de vervuiling van het brandstofsysteem tegen te gaan en voertuigproblemen op te lossen.  Wynn’s werd in 1939 door Chestien Wynn, een voormalig advocaat gepassioneerd door scheikunde, in de VS opgericht. De eerste productformules ontwikkelde Chestien Wynn in zijn garage. Acht jaar later richtte hij samen met zijn zoon Carl. E. Wynn de Wynn Oil Company op.  Wynn’s kan terugblikken op 80 jaar sterke en doeltreffende producten, heel veel ervaring en uitstekende product know-how. “Specialist in Additives” – we doen onze slogan alle eer aan.

Past in elke tank

Ook in vulkanalen zonder dop

Grootte is wel degelijk van belang! Door de lengte en verschillende breedtes van de flessenhals voor benzine- en dieselproducten, past onze additievenfles ook perfect in vulkanalen zonder dop.

Hoe schoon is de lucht die u inademt?

Verwijder bacteriën en reinig uw airco met Wynn's Aircomatic III

Wynn’s Aircomatic® III verwijdert gevaarlijke bacteriën, die zich in het aircosysteem van uw voertuig verspreiden en reinigt de lucht, die u inademt. Vraag in uw garage naar een Wynn’s aircobehandeling.

Bezoek ons op de Autotechnica

Brussels Expo - Hall 7 - Stand D01

Wij nodigen U hartelijk uit op onze stand tijdens de Autotechnica 2018 – Wynn’s, Hall 7, Stand D01. De beurs vindt plaats in Brussels Expo van 25 t.e.m. 28 maart 2018.

Registreer direct online voor gratis toegangtickets: http://shop.zetes.be/stepfactory.Aspx?AGNT=3966&CODE=AT905

Op onze stand presenteren we dit jaar onze nieuwste innovatie: de MultiSERVE! Het geheime wapen van elke garage om het complete brandstofsysteem te reinigen. De 4-in-1 machine reinigt het injectiesysteem, de luchtinlaat, de turbo en de roetfilter. Kom dus tussen 25 en 28 maart langs op onze stand voor een live demo van de MultiSERVE. Er wacht ook een leuk cadeautje voor U!

MultiSERVE

NIEUW: 4 in 1 machine

De MultiSERVE is een machine die 4 behandelingen kan doorvoeren. De MultiSERVE reinigt zo het complete brandstofsysteem: injectie, luchtinlaat, turbo, roetfilter. De behandelingen verminderen schadelijke emissies, voorkomen een te hoog brandstofverbruik door vervuiling en herstellen de oorspronkelijke prestatie van het voertuig. De MultiSERVE is het geheime wapen van elke garage om het brandstofsysteem te reinigen!

Diesel Turbo Cleaner

Reinigt geblokkeerde turboladers

Wynn’s Diesel Turbo Cleaner werd ontwikkeld om de turbolader te reinigen en beschermen. Bij gebruik van Wynn’s Diesel Turbo Cleaner zal het rendement van de turbo verbeteren en op normaal niveau gehouden worden. Daar turboladers de neiging hebben om snel defect te raken, is het belangrijk om een extra reiniging op regelmatige basis te doen. Wij bevelen ten zeerste aan om Wynn’s Diesel Turbo Cleaner te gebruiken om geblokkeerde turboladers en ernstige motorschade te vermijden.

Snel & gemakkelijk!

  • Enkel in de brandstoftank gieten
  • Geen extra werk of gereedschap nodig