99,99% VIRUS-ELIMINATIE

in slechts 15 minuten volgens EN14476 inclusief SARS-CoV-2 (Covid-19)

Reinig en desinfecteer het aircosysteem met Wynn’s Aircomatic® oplossingen

Hoe kunnen virussen in het aircosysteem terecht komen?

De pollenfilter, de verdamper en de verluchtingsgaten zijn ideale plaatsen voor microorganismes om zich te kunnen vermenigvuldigen (lage temperaturen en donker).

Hoe kan men voorkomen dat deze in de passagiersruimte terecht komen?

Door een reiniging en desinfectie van het complete aircosysteem.

Waarom reinigen?

 • Zuivere systemen remmen de groei van bacteriën

 • Een fysieke reiniging verwijdert vuil en kiemen en zorgt zo voor moeilijke groeiomstandigheden voor bacteriën

Waarom desinfecteren?

 • Om kiemen zoals bacteriën, schimmels en algen te verwijderen en de groei van microorganismen en virussen te voorkomen

 • Gedesinfecteerde systemen zijn tot 6 maanden beschermd tegen bacteriehergroei (NEN 6265. Test hergroei van bacteriën)

Hoe?

 • Het vernevelingsproces garandeert contact met alle onderdelen van het aircosysteem (ook met de filter en de verdamper)

 • De Aircomatic-behandelingen hebben een reinigend effect op aircosystemen en verwijderen fysiek de microorganismen in deze systemen

Wynn’s Racing 2020

#WYNNING

Ook in 2020 is Wynn’s Racing weer op het circuit te zien!

Volg onze racing-activiteiten: www.wynnsracing.com

TOTAL ACTION TREATMENT

Wynn's alles-in-één-brandstofadditief

Wynn’s Total Action Treatment is een alles-in-één-brandstofadditief dat het ganse brandstofsysteem reinigt. Het product is beschikbaar voor diesel- en benzinemotoren.

 • Reinigt de injectoren
 • Reinigt de verbrandingskamer
 • Reinigt de inlaatkleppen
 • Reinigt de turbo
 • Reinigt de EGR
 • Reinigt de DPF/CAT

E10 Protector

Beschermt bij gebruik van E10 benzine

geld-terug garantie

GEGARANDEERD GESLAAGDE EMISSIETEST

GELD-TERUG GARANTIE
GEGARANDEERD GESLAAGDE EMISSIETEST
Indien het voertuig bij de autokeuring wordt afgekeurd door te hoge uitlaatemissies, dan kan u de prijs van de gebruikte fles Wynn’s Pre-Emission Test Treatment terugvragen.*
*Volledige voorwarden zie kaartje aan de fles. Wynn’s vergoedt de kosten van zijn Wynn’s Diesel/Petrol Pre-Emission Test Treatment indien het voertuig bij het eerste bezoek door de autokeuring afgekeurd wordt voor te hoge uitlaatemissies en op voorwaarde dat het product in overeenstemming met de productinstructies is gebruikt.

80 jaar Wynn’s

Wij vieren ons jubileum

Gedurende 80 jaar ontwikkelt Wynn’s additieven om de vervuiling van het brandstofsysteem tegen te gaan en voertuigproblemen op te lossen.  Wynn’s werd in 1939 door Chestien Wynn, een voormalig advocaat gepassioneerd door scheikunde, in de VS opgericht. De eerste productformules ontwikkelde Chestien Wynn in zijn garage. Acht jaar later richtte hij samen met zijn zoon Carl. E. Wynn de Wynn Oil Company op.  Wynn’s kan terugblikken op 80 jaar sterke en doeltreffende producten, heel veel ervaring en uitstekende product know-how. “Specialist in Additives” – we doen onze slogan alle eer aan.

Past in elke tank

Ook in vulkanalen zonder dop

Grootte is wel degelijk van belang! Door de lengte en verschillende breedtes van de flessenhals voor benzine- en dieselproducten, past onze additievenfles ook perfect in vulkanalen zonder dop.

Hoe schoon is de lucht die u inademt?

Verwijder bacteriën en reinig uw airco met Wynn's Aircomatic III

Wynn’s Aircomatic® III verwijdert gevaarlijke bacteriën, die zich in het aircosysteem van uw voertuig verspreiden en reinigt de lucht, die u inademt. Vraag in uw garage naar een Wynn’s aircobehandeling.

Bezoek ons op de Autotechnica

Brussels Expo - Hall 7 - Stand D01

Wij nodigen U hartelijk uit op onze stand tijdens de Autotechnica 2018 – Wynn’s, Hall 7, Stand D01. De beurs vindt plaats in Brussels Expo van 25 t.e.m. 28 maart 2018.

Registreer direct online voor gratis toegangtickets: http://shop.zetes.be/stepfactory.Aspx?AGNT=3966&CODE=AT905

Op onze stand presenteren we dit jaar onze nieuwste innovatie: de MultiSERVE! Het geheime wapen van elke garage om het complete brandstofsysteem te reinigen. De 4-in-1 machine reinigt het injectiesysteem, de luchtinlaat, de turbo en de roetfilter. Kom dus tussen 25 en 28 maart langs op onze stand voor een live demo van de MultiSERVE. Er wacht ook een leuk cadeautje voor U!