Hoe schoon is de lucht die u inademt?

Verwijder bacteriën en reinig uw airco met Wynn's Aircomatic III

Wynn’s Aircomatic® III verwijdert gevaarlijke bacteriën, die zich in het aircosysteem van uw voertuig verspreiden en reinigt de lucht, die u inademt. Vraag in uw garage naar een Wynn’s aircobehandeling.

Bezoek ons op de Autotechnica

Brussels Expo - Hall 7 - Stand D01

Wij nodigen U hartelijk uit op onze stand tijdens de Autotechnica 2018 – Wynn’s, Hall 7, Stand D01. De beurs vindt plaats in Brussels Expo van 25 t.e.m. 28 maart 2018.

Registreer direct online voor gratis toegangtickets: http://shop.zetes.be/stepfactory.Aspx?AGNT=3966&CODE=AT905

Op onze stand presenteren we dit jaar onze nieuwste innovatie: de MultiSERVE! Het geheime wapen van elke garage om het complete brandstofsysteem te reinigen. De 4-in-1 machine reinigt het injectiesysteem, de luchtinlaat, de turbo en de roetfilter. Kom dus tussen 25 en 28 maart langs op onze stand voor een live demo van de MultiSERVE. Er wacht ook een leuk cadeautje voor U!

MultiSERVE

NIEUW: 4 in 1 machine

De MultiSERVE is een machine die 4 behandelingen kan doorvoeren. De MultiSERVE reinigt zo het complete brandstofsysteem: injectie, luchtinlaat, turbo, roetfilter. De behandelingen verminderen schadelijke emissies, voorkomen een te hoog brandstofverbruik door vervuiling en herstellen de oorspronkelijke prestatie van het voertuig. De MultiSERVE is het geheime wapen van elke garage om het brandstofsysteem te reinigen!

Diesel Turbo Cleaner

Reinigt geblokkeerde turboladers

Wynn’s Diesel Turbo Cleaner werd ontwikkeld om de turbolader te reinigen en beschermen. Bij gebruik van Wynn’s Diesel Turbo Cleaner zal het rendement van de turbo verbeteren en op normaal niveau gehouden worden. Daar turboladers de neiging hebben om snel defect te raken, is het belangrijk om een extra reiniging op regelmatige basis te doen. Wij bevelen ten zeerste aan om Wynn’s Diesel Turbo Cleaner te gebruiken om geblokkeerde turboladers en ernstige motorschade te vermijden.

Snel & gemakkelijk!

  • Enkel in de brandstoftank gieten
  • Geen extra werk of gereedschap nodig

Wynn’s service machines

Wynn’s heeft een volledig assortiment van professionele service machines voor onderhoud van voertuigen.

Wynn’s FuelServe

Wynn’s FuelServe is een machine voor een grondige reiniging van het brandstofsysteem, zonder ontmanteling, gebruik makend van Wynn’s Injection System Purge (ISP) voor benzinewagens en Wynn’s Diesel System Purge (DSP) voor dieselwagens. Een behandeling met Wynn’s FuelServe:

  • Reinigt het volledige brandstofsysteem (injectoren, verbrandingskamer, etc.)
  • Herstelt motorvermogen
  • Verbetert comfort tijdens het rijden

Wynn’s TranSERVE

Wynn’s TranSERVE is een machine om het oliesysteem van de automatische versnellingsbak te reinigen zodat de optimale werking herstelt wordt. Men kan tot 90% van de oude olie vervangen van de olie in automatische versnellingsbakken.

Door olieveroudering, interne vervuiling en slijtage, volgende problemen kunnen voorkomen in automatische versnellingsbakken:

  • Schakelproblemen
  • Wisselend RPM
  • Niet de juiste versnelling aanhouden

Wynn’s TranSERVE in combinatie met Wynn’s Automatic Transmission Flush, reinigt het oliesysteem van automatische versnellingsbakken. Het verwijdert afzettingen op een veilige manier en bereid de versnellingsbak voor op nieuwe olie. Het is aanbevolen om Wynn’s Automatic Transmission Flush te gebruiken wanneer men de olie van de automatische versnellingsbak vervangt of wanneer men bovenstaande problemen ervaart.

Gebruik Wynn’s Automatic Transmission Treatment met Wynn’s TranSERVE om de nieuwe olie en onderdelen van de automatische versnellingsbak te beschermen. Het is ontwikkeld om lekken te stoppen en te voorkomen en om schakelen makkelijker te maken.

Wynn’s Aircomatic III

Wynn’s Aircomatic III is een machine met een dubbele actie, dat alleen kan gebruikt worden in combinatie met de volgende producten: Wynn’s Airco-Clean and Wynn’s Air Purifier.

Wynn’s Airco-Clean elimineert de groei van micro-organismen. Het verwijdert afzettingen, stof en andere vervuilingen in de airco verdamper. Wynn’s Airco-Clean is verneveld door een ultrasone cel in een fijne mist van < 5 micron. Door de fijne nevel is ontmanteling van de pollenfilter niet nodig tijdens de behandeling met Airco-Clean. Dit resulteert in een grondige reiniging van de verdamper en ventilatiekanalen.

Wynn’s Air Purifier is een behandeling dat een frisse geur in het interieur herstelt. In combinatie met de ozonbehandeling van de Aircomatic III zal slechte geuren zoals sigarettenrook, geuren van dieren en eten en andere geuren die moeilijk te verwijderen zijn. Wynn’s Air Purifier met de ozonbehandeling neutraliseert slechte geuren door een chemische reactie van de moleculen, in plaats van ze te verbergen.

Cleaning Serve

Wynn’s Cleaning Serve is een machie om brandstoftanks te reinigen. Door een pijp in te brengen kunnen ze de brandstof filteren doorheen de drie filters van de Wynn’s Cleaning Serve voor een optimaal resultaat. De propere brandstof gaat terug in de tank. Afzettingen blijven in de filters van de Wynn’s Cleaning Serve.

  • Verwijdert water
  • Verwijder slib, afzettingen en neerslag veroorzaakt door micro-organismen.

Wynn’s winterproducten

Maak uw auto winterklaar met Wynn's!

De tijd gaat snel en de winter staat voor de deur. Vooruitkijkend naar het nieuwe winterseizoen, is het nu het perfecte ogenblik om de Verkoop van de winterproducten voor te bereiden.  De rijomstandigheden zijn moeilijk in de winter en er doen zich problemen voor zoals: startproblemen, water in het brandstofsysteem en vervriezen van het brandstofsysteem. Wynn’s bidet u de geschikte chemische oplossing om deze problemen op te lossen en te verhinderen. 

De volgende Wynn’s producten zijn geschikt om uw wagen probleemloos te houden tijdens de winter en met een gerust gevoel te rijden.

Catalytic Converter & Oxygen Sensor Cleaner

Voor benzinemotoren en hybride benzinemotoren

Wynn’s lanceert een nieuw product in het professioneel productgamma, “Wynn’s Catalytic Converter & Oxygen Sensor Cleaner” voor benzinemotoren en hybride benzinemotoren.

Wetende dat de katalysator en zuurstofsensoren voorkomen in de lijst ‘Top 3 problemen van de motor’, dan is de nieuwe Wynn’s Catalytic Converter & Oxygen Sensor Cleaner het perfecte antwoord om de problemen met deze specifieke onderdelen op te lossen.

Wynn’s Catalytic Converter & Oxygen Sensor Cleaner is een benzine additief, dat wetenschappelijk ontwikkeld werd om de optimale efficiëntie van de katalysator en zuurstofsensoren te verzekeren dankzij zijn perfecte mix van ingrediënten van hoge kwaliteit en reiniging met DUBBELE WERKING.

Om meer te weten te komen over dit nieuw product, gelieve op het product hierna te klikken

Start-Stop Engine Protector

Bescherm uw Start-Stop motor tegen slijtage!

Wynn’s introduceert een nieuw product in het gamma van oliesysteemproducten, nl. “Start-Stop Engine Protector”.

Gebaseerd op de vereisten en specifieke behoeften van de markt kunnen wij u dit innovatieve product aanbieden, dat speciaal ontwikkeld werd om de motor te beschermen tegen schade door het start-stop systeem. Dit product verzekert een beschermende film dat op de motoronderdelen blijft tijdens het proces van start-stop.

Start-Stop Engine Protector heeft een uitstekende werking in alle types oliën en is geschikt voor regular en low SAPS toepassingen. De productnaam geeft de hoofdeigenschap van deze behandeling aan: de motor beschermen.

Zuivere, frisse lucht dankzij Wynn’s

Bereid u voor op het airco seizoen!

De airco is al lang niet meer de luxe van vroeger, maar maakt tegenwoordig deel uit van de standaarduitrusting bij de aankoop van een wagen. En terecht, want eerlijk gezegd wat is er nu aangenamer dan een frisse, koele bries in de auto bij warme temperaturen? Doch, de aircofunctie kan ernstig verstoord worden en dan wordt het minder aangenaam om met de auto te rijden.

Allerhande bacteriën waaronder legionella, schimmels en andere micro-organismen, industriële luchtvervuiling, uitlaatgassen, nicotine en pollen nestelen zich na verloop van tijd in de airco. Bij het gebruik van de wagen, worden deze verontreinigingen door het airconditioning systeem in het voertuig geblazen en ingeademd door de passagiers. Een rechtstreeks gevolg van de verontreinigde airco zijn klachten over irritatie aan de ogen en de luchtwegen, bacteriële infecties, allergische reacties, slechte geur uit de airco, …

Het bestrijden van aircoproblemen is echter eenvoudig met de Wynn’s Airco-Clean® behandeling. De perfecte én doeltreffende oplossing dankzij de ultrasone of zeer fijne verneveling (< 5 micron) van de Wynn’s Airco-Clean® vloeistof (zelfs door de pollenfilter) met de Wynn’s Aircomatic®III machine. Daardoor verkrijgt men een zeer hoge werkingsgraad, 100% penetratie in het verdamperelement én een volledige doding van de bacteriën.

Het Wynn’s Aircomatic® programma, bestaande uit de Wynn’s Airco-Clean® en Wynn’s Air Purifier behandeling in combinatie met de Aircomatic®III machine, garandeert de allerbeste reiniging met een langdurige werking! Ideaal voor de garages die hun service aanbod willen uitbreiden en zich wensen te profileren als gespecialiseerde werkplaats.